Evenementen

Alle evenementen

Op deze pagina staan alle evenementen waar jij Bookish Goods dit jaar kan vinden. Wij doen ons best om deze pagina up-to-date te houden, dus kijk hier regelmatig of wij ook bij jou in de buurt komen!

Kom bij ons kijken

TivoliVredenburg

YALFU

Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

Het grootste en leukste YA-festival van Nederland laat TivoliVredenburg op 1 oktober 2023 weer op zijn grondvesten schudden. Hostess with the mostess Samya Hafsaoui interviewt de leukste en meest epische internationale YA & Fantasy auteurs van dit moment die speciaal voor YALFU naar Nederland zijn gekomen. En natuurlijk kan je ook weer genieten van Nederlandse top-YA-auteurs. Net als vorige jaren ligt er voor elke bezoeker weer een verleidelijke goodiebag met in elk geval een verrassingsboek voor je klaar, dus wacht niet te lang, want op=op.

Wanneer Vanaf Tot
1 oktober 2023 14:00 18:00
Campus Werkspoor

Spicy & Steamy BookEvent

Nijverheidsweg 16, 3534 AM, Utrecht

De eerste editie van het Spicy & Steamy Bookevent komt eraan. Een heerlijke dag waarin jij jouw romantische boekenhart op kan halen. Jouw favoriete auteurs uit binnen- en buitenland ontmoeten, boeken en merchandise kopen en een praatje maken met mederomance lovers. Tussendoor gezellig met je vriendinnen lunchen, terwijl jullie je nieuwe boeken bespreken!

Wanneer Vanaf Tot
18 november 2023 10:00 16:00
De Broodfabriek

Fantasy Fest

Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Fantasy Fest is het festival waar je heerlijk kunt genieten van alles wat te maken heeft met Fantasy, Cosplay, Gothic, Steampunk, Anime, Manga e.d. Struin langs de vele kraampjes met mooie producten, zoals kleding, sieraden, leuke snuisterijen of mooie accessoires voor in je huis. Daarnaast kun je volop genieten van entertainment. Beide dagen is er een uitgebreid entertainmentprogramma. Tevens kun je ook lekker eten halen bij de restaurantjes die aanwezig zijn bij Fantasy Fest.

Wanneer Vanaf Tot
25 november 2023 12:00 19:00
26 november 2023 12:00 19:00