Algemene voorwaarden

Prijzen

Alle prijzen op de website staan weergeven in euro’s en zijn inclusief btw en exclusief eventuele verzendkosten.

Levertijd en levering

Bookish Goods streeft er naar om binnen 4 dagen na ontvangst van de betaling, de bestellingen te versturen. Bookish Goods is afhankelijk van externe bezorgers en dus niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging van de verzending. Wanneer Bookish Goods niet kan voldoen aan de levertijd, zal ik contact opnemen om te zoeken naar een mogelijke oplossing.

Retouneren

Wanneer het product niet naar wens is heeft u het recht om deze binnen 14 dagen na aankoop, zonder opgave van reden terug te sturen. De retour kosten (7,25) dienen door de klant te worden betaald. Zodra ik het product heb ontvangen zal het geld worden gerestitueerd.

Ruilen

Het ruilen van een product is mogelijk binnen 14 dagen na aankoop. De retour kosten (7,25) dienen door de klant te worden betaald.

Inhoudelijke onjuistheden

De inhoud op Bookish Goods is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De geleverde producten kunnen echter soms afwijken van de beschrijving of afbeelding op de website. Mocht de levering significant afwijken van de inhoud op de website, dan word er samen met u naar een passende oplossing gezocht.

Totstandkoming van de overeenkomst

Wanneer de bestelling is geplaatst en de order is bevestigd bestaat er op dat moment een bindende koopovereenkomst. Nadat de bestelling is ontvangen, ontvangt u een bevestiging via de mail. Zodra de bestelling verstuurd word, ontvangt u een mail met een tracking code zodat u uw bestelling kunt volgen.