Boekenleggers, Papier, Uitverkoop

Boekenlegger Blooms From Within

Productomschrijving

Papieren boekenlegger Blooms from Within

Deze prachtige papieren boekenlegger heeft een lief design met mooie groene bladeren. Daardoor is hij perfect voor iedereen die houd van planten. De zacht roze achtergrond maakt het patroon heerlijk rustig zodat deze niet afleid van de woorden voor de mensen die hun bladwijzer in hun boek houden tijdens het lezen. Op de voorkant is de boekenlegger bedrukt met de quote “Happiness Blooms from Within”. Op de achterkant, welke bedrukt is met dezelfde mooie roze kleur en lieve groene bladeren, staat het logo van Bookish Goods. Deze vrolijke boekenlegger helpt je met het onthouden op welke pagina je bent gebleven, zodat je rustig een pauze kunt nemen tijdens het lezen. De bladwijzer past door zijn vrolijke design en prachtige kleurencombinatie perfect bij de zomerse reads.

Algemene informatie over het papier

Elke Bookish Goods boekenlegger word gedrukt op hoogwaardig 400 gsm mat papier. Het is een stevig papier wat bestand is tegen scheuren bij gemiddeld gebruik. De Silk Coating zorgt voor een zijdeachtige glans. De hoeken zijn recht afgesneden en de het is aan beide kanten bedrukt. Deze bladwijzer is 5,5 cm bij 17,3 cm. Hierdoor past hij goed in ieder boek.

Meer boekenleggers

Ben je gek op papieren boekenleggers en wil je zien wat we nog meer verkopen? Klik dan hier. Of ga je liever voor de stoffen variant, zoals bijvoorbeeld de boekenlegger summer flowers

Bestellen en verzenden
  • Vanaf 60 gratis verzending
  • Kies zelf voor PostNL of DHL
  • Verzending binnen 4 (werk)dagen.
  • Betaal vooraf of achteraf met Klarna
  • Producten in 1 doos verzonden.
Meer over het product

Deze producten passen hier ook bij

Boekenleggers, Papier

Boekenlegger Polariod Fantasy

1,99

Boekenleggers, Papier

Boekenlegger set Light Academia

3,50

Boekenleggers, Papier

Boekenlegger Jesper Fahey

3,00

Boekenleggers, Papier

Boekenlegger Read More Books

2,50