Boekenleggers, Stof

Boekenlegger In My Head

Productomschrijving

Boekenlegger In My Head

Calling all spooky people! Dit design is voor de lezers onder ons met een voorliefde voor horror, thrillers of natuurlijk gewoon printjes met schedels.  Deze boekenlegger heeft een witte achtergrond met prachtige paarse schedels. De schedels hebben prachtige pastel roze bloemen om zich heen met donker groene bladeren. Door de kleuren is deze print een stuk lichter dan het witching hour design, dus houd je van eng maar toch een beetje schattig, dan is dit design voor jou. Door de boekenlegger zul je niet meer vergeten op welke pagina je bent gebleven.

Algemene informatie over de boekenlegger

Elke boekenlegger van Bookish Goods wordt met veel zorg met de hand gemaakt. De afmeting van de boekenlegger is 5,5 bij 19 cm, hij past hierdoor in alle boeken. Hij is gemaakt van katoen met in het midden een laagje flanel wat zorgt voor extra stevigheid. Deze bladwijzer kan niet scheuren of vouwen en zal dus langer net blijven ten opzichte van een papieren variant. Door de stoffen die gebruikt zijn kan je hem wassen in de wasmachine. Hij mag niet in de droger, maar wanneer hij erg gekreukt is kan je hem wel strijken. Pas wel op dat je de lintjes niet mee strijkt, want deze kunnen gaan smelten.

Meer van het In My Head design

Ben je helemaal weg van deze stoere schedels? Kijk dan ook eens bij de booksleeve in my head, deze houd je boek veilig op reis.
Je kan natuurlijk ook gelijk gaan voor de set met dit design, die bevat een booksleeve en boekenlegger. Wanneer dit echt je favoriete design is, is er ook nog een volledige set, deze bevat een boekenlegger, booksleeve en bookjacket.

Bestellen en verzenden
  • Vanaf 60 gratis verzending
  • Kies zelf voor PostNL of DHL
  • Verzending binnen 4 (werk)dagen.
  • Betaal vooraf of achteraf met Klarna
  • Producten in 1 doos verzonden.
Meer over het product

Deze producten passen hier ook bij

Boekenleggers, Papier

Boekenlegger set Sprookjes Lente

4,99

Boekenleggers, Papier

Boekenlegger set Dark Academia

3,50
Uitverkoop

Boekenleggers, Uitverkoop

Mystery Box Boekenleggers – groot

Original price was: €21,50.Current price is: €10,00.

Boekenleggers, Papier

Boekenlegger Kaz Breker

3,00