Booksleeves

Booksleeve In My Head

Productomschrijving

Booksleeve In My Head

Calling all spooky people! Dit design is voor de lezers onder ons met een voorliefde voor horror, thrillers of natuurlijk gewoon printjes met schedels. De booksleeve heeft een witte achtergrond met prachtige paarse schedels. De schedels hebben prachtige pastel roze bloemen om zich heen met donker groene bladeren. Door de kleuren is deze print een stuk lichter dan het witching hour design, dus houd je van eng maar toch een beetje schattig, dan is dit design voor jou. Door de booksleeve kun je je boeken voortaan veilig mee op reis nemen.

Algemene informatie over de booksleeve

Elke booksleeve van Bookish Goods wordt met veel zorg met de hand gemaakt. De afmeting van de booksleeve is 27 bij 21 cm, dit maakt hem geschikt voor zowel paperbacks als de meeste hardcovers. Boeken van rond de 500 pagina’s passen er met gemak in.
Hij is gemaakt van katoen en fiberfill. Door de sleeve te vullen met fiberfill voelt hij heel zacht aan, maar zorgt voor voldoende bescherming tijdens het reizen.Hij zorgt er ook voor dat je boek niet open kan gaan in je tas, dit voorkomt dat je boekenlegger uit je boek valt. Hij heeft geen sluiting. Door de stoffen die er zijn gebruikt kan je hem wassen in de wasmachine. Doe hem alleen niet in de droger, want hier kan hij niet tegen.

Meer van het In My Head design

Ben je helemaal weg van deze stoere schedels? Kijk dan ook eens bij de boekenlegger in my head, deze heeft een paars lintje aan de onderkant.
Je kan natuurlijk ook gelijk gaan voor de set met dit design, die bevat een booksleeve en boekenlegger. Wanneer dit echt je favoriete design is, is er ook nog een volledige set, deze bevat een boekenlegger, booksleeve en bookjacket.

Bestellen en verzenden
  • Vanaf 60 gratis verzending
  • Kies zelf voor PostNL of DHL
  • (Tijdelijk) verzonden binnen 7 dagen. *
  • Betaal vooraf of achteraf met Klarna
  • Producten in 1 doos verzonden.
* Wegens onze puppy Odin duurt verzending tijdelijk wat langer dan 4 dagen. Sorry voor het ongemak!
Meer over het product

Deze producten passen hier ook bij

Booksleeves

Booksleeve Rainbow Dragon

17,00
booksleeve met witte achtergrond met daarom regenbogen en hartjes in neutrale kleuren, grijs, zwart, bruin Uitverkoop

Booksleeves, Uitverkoop

Booksleeve Over The Rainbow

15,00
Booksleeve in creme kleur, Met daarop een hert, vos, uil, egel, bomen en padestoelen

Booksleeves

Booksleeve Adorable Autumn

17,00
booksleeve met drieboeken in galaxy kleuren. Blauw, groen, oranje en geel op een witte achtergrond

Booksleeves

Booksleeve Into The Galaxy

17,00