Overige Producten, Art print

Art print Kaz Brekker

Productomschrijving

Art Print Kaz Brekker

Alle kraaien opgelet! Na het kijken van Shadow and Bone op Netflix wisten we dat we een art print moesten hebben van Kaz Brekker. Dus hier is hij dan. Kaz Brekker is een van de hoofdpersonages uit de Six Of Crows duology van Leigh Bardugo. Hij is de leider van de Dregs, een bende die huishoud in de straten van Ketterdam, een fictionele hoofdstad gebaseerd op ons prachtige Amsterdam. Met zijn liefde voor zijn stad en loyaliteit aan zijn vrienden zullen er met ons nog velen van jullie zijn die houden van dit personage. Dus doe je handschoenen aan, check of je kraaien tattoo nog aanwezig is en laat Kaz je meenemen op een mooie reis door Ketterdam. Deze print is het perfecte cadeau voor iemand die ook gek is op de Grisha verse wereld, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon voor jezelf kopen.

Algemene informatie over de art print 

Deze art print is gedrukt op 350 grams mat papier. De print is ook nog afgewerkt met een mooie matte laag. Deze laag bescherm het papieren tegen krassen en heeft een zacht gevoel aan het papier. De print is enkelzijdig bedrukt, de achterkant is wit.

Meer van het Christmas Feyre design

Wil je meer prints die over de boeken van Leigh Bardugo gaan? Neem dan eens een kijkje bij de art print Jesper Fahey of de print Inej Ghafa . Wil je wel iets met de art van Kaz maar is een art print niet jou ding? Dan hebben we ook nog de booksleeve Kaz Brekker, deze heeft dezelfde art op de stof! Wanneer je zoekt naar een boekenlegger kun je eens een kijkje nemen bij de boekenlegger Kaz Brekker 

Bestellen en verzenden
  • Vanaf 60 gratis verzending
  • Kies zelf voor PostNL of DHL
  • Verzending binnen 4 (werk)dagen.
  • Betaal vooraf of achteraf met Klarna
  • Producten in 1 doos verzonden.
Meer over het product

Deze producten passen hier ook bij

Overige Producten

Bookish Dice Game

5,00

Overige Producten

Kaars Cozy Christmas

3,50

Overige Producten, Art print

Art print Fourth Wing

7,50
art print van danika met naast haar haar wolf vorm

Overige Producten, Art print

Art print Danika

7,50